NEWS &
UPDATES

Thinkdigital and Mediapark launch strategic partnership for Romania

Thinkdigital, the digital media company owned by entrpreneurs Dragoș Stanca and Cristina Cucuiu in association with the international group TDG, together with the global web and mobile solutions Mediapark, part of the Entra Holdings group, made public the announcement of their strategic partnership for the Romanian market.

Continue reading “Thinkdigital and Mediapark launch strategic partnership for Romania”

Thinkdigital is now Google Partner and Facebook Marketing Partner. What’s next?

The digital media powerhouse Thinkdigital received the Facebook Marketing Partner and Google Partner badges (for Search, Video, Display and Shopping Ads) which certify the company’s high standard of expertise in performing services and campaigns within the two global ecosystems.

Continue reading “Thinkdigital is now Google Partner and Facebook Marketing Partner. What’s next?”

DOC: lider autoritar al categoriei sănătate și îngrijire personală în prima jumătate a anului 2021

DOC, cea mai amplă comunitate bazată pe conținut științific din domeniul medical din România, s-a situat pe prima poziție conducând detașat în segmentul sănătate și îngrijire personală pe parcursul întregului prim semestru din acest an.

Continue reading “DOC: lider autoritar al categoriei sănătate și îngrijire personală în prima jumătate a anului 2021”

5 tendințe din industria de podcasting din România au fost prezentate de Thinkdigital la Podfest 2021

Din poziția de creator al primei rețele de publicitate în podcasturi, Thinkdigital joacă un rol important în înțelegerea fenomenului global și în creșterea acestui tip de conținut pe piața locală. Prin cooptarea în cadrul rețelei a peste 58 de podcasturi ce reușesc să atingă, în primul trimestru din 2021, peste 1 milion de ascultători per episod în total, cu o creștere de aproape 70% față de anul anterior, Thinkdigital a dovedit că piața de comunicare din România se aliniază rapid la marile trenduri globale.

Continue reading “5 tendințe din industria de podcasting din România au fost prezentate de Thinkdigital la Podfest 2021”

Spotmedia.ro se alătură rețelei Thinkdigital, începând cu luna mai

Proiectul jurnalistic Spotmedia este reprezentat în relație cu clienții de publicitate și agențiile de media, începând cu luna mai 2021, de compania Thinkdigital.

Continue reading “Spotmedia.ro se alătură rețelei Thinkdigital, începând cu luna mai”

Ce anchete de presă sunt nominalizate în finala SUPERSCRIERI? THINKDIGITAL susține anul acesta categoria INVESTIGAȚII

Premiile SUPERSCRIERI, organizate de Fundația „Friends for Friends”, au ajuns la a 10-a ediție. Categoriile premiate anul acesta vor fi Opinie, Portret, Reportaj, Investigație, Video Jurnalism și Foto Jurnalism.

Continue reading “Ce anchete de presă sunt nominalizate în finala SUPERSCRIERI? THINKDIGITAL susține anul acesta categoria INVESTIGAȚII”

Thinkdigital este reprezentantul de vânzări al Economedia, noua publicație independentă realizată de echipa G4Media

Economedia este o nouă publicație online de business axată pe antreprenoriat, politici publice și inovație – parte din oferta de produse media super premium gestionate de Thinkdigital în România.

Continue reading “Thinkdigital este reprezentantul de vânzări al Economedia, noua publicație independentă realizată de echipa G4Media”

Două noi proiecte neconvenționale, Running Heroes și Urban Sunset, se alătură rețelei Thinkdigital

Rețeaua de publicitate digitală operată de Thinkdigital în România susține în continuare proiecte neconvenționale și antreprenori care propun concepte noi, originale, dincolo de “tradiționalele” site-uri.

Continue reading “Două noi proiecte neconvenționale, Running Heroes și Urban Sunset, se alătură rețelei Thinkdigital”

Thinkdigital signed a new important partnership with TikTok, for Romania

Regional media and digital communications company Thinkdigital signed a new partnership with the hit social media platform of the moment, TikTok.

Continue reading “Thinkdigital signed a new important partnership with TikTok, for Romania”